Rijscholen Overijssel

Al generaties lang verzorgen wij rijopleidingen voor jong en oud. Meer dan 55 jaar zelfs. Dat iedereen uniek is, weten wij als geen ander. Geen enkele auto rijopleiding is dan ook hetzelfde. tweedehands auto

Voor een gemiddelde leerling duurt een gebruikelijke rijopleiding ongeveer 3 maanden en 35 a 45 rijlessen. De kosten voor rijbewijs B zijn gemiddeld ruim € 2.300 (volgens CBR-onderzoek onder de rijexamenkandidaten  in Nederland). Het NOS legt de situatie uit van Femke en Lisanne. Met ons team van professionele rijcoaches en meer dan 55 jaar rijschoolervaring kunnen wij een nauwkeurig advies geven. Met onze PRO rijlespakketten bieden wij jou een rijopleiding met examengarantie. En de rijlessen die je niet nodig hebt, worden verrekend. Geld teruggarantie!  Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om losse onderdelen ( losse blokken) te nemen. Jouw persoonljke assistant op kantoor zal in overleg met jou en je rijcoach je opleidingstraject blijven volgen en daar waar nodig vragen beantwoorden en advies geven.

Verkeersschool Overijssel

Wil je graag je rijbewijs halen en woon je in Zwolle, Raalte, Deventer, Dalfsen, of in een andere plaats in Overijssel? Verkeersschool Overijssel is de rijschool in Zwolle e.o. waarbij je gegarandeerd rijlessen op maat krijgt. We geven persoonlijk advies, zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Bij onze rijschool start je dezelfde week nog met het volgen van kwalitatief hoogwaardige rijlessen. citroen 2cv

Gratis proefles

Je mag je altijd aanmelden voor een gratis proefles. Op die manier kan je rustig kennis maken met je rij instructeur en onze manier van lesgeven. Meld je je aan voor een gratis proefles, dan zal de rij instructeur telefonisch contact met je opnemen om je eerste rijles in te plannen. Dan gaat het echt beginnen voor jou!

Je wordt thuis opgehaald en je mag direct plaatsnemen achter het stuur. Je gaat deze les sowieso zelf sturen en als je wil, mag je zelfs ook al helemaal zelfstandig rijden! Durf je dit toch nog niet aan, dan rijdt de rij instructeur voor jou. Het gaat er namelijk om dat jij een goede beheersing over de auto krijgt. Aan de hand van deze proefles maakt de instructeur een inschatting van hoe veel rijlessen je nodig hebt. Hou je een goed gevoel over aan deze eerste rijles? Dan kan je jezelf meteen inschrijven bij de leukste rijschool van Zwolle e.o.!

Rijschool Attent is een moderne, flexibele rijschool. Onze instructeurs gaan samen met jou voor jouw rijbewijs en zetten zich volledig in zodat jij zo snel mogelijk de juiste manier van rijden onder de knie krijgt. Veiligheid, vaardigheid en correct rijden staat bij ons voorop zodat jij je leven lang kunt genieten van het veilig rijden in het verkeer!

Kies je voor ons, dan kies je voor:
– Rijlessen van 60 minuten;
– Rijlessen bij een vaste instructeur;
– Rijlessen vanaf 16,5 jaar (optioneel);
– Altijd direct beginnen;
– Een moderne rijschool;
– Rijlessen in nieuwe nette voertuigen;
– Rij- opleiding op maat;
– Mogelijkheid om een spoedopleiding te volgen.