INCOMPANY TRAININGEN

Incompany trainingen beroepsopleidingen. Wilt u mùeer informatie over Incompany trainingen Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Informatie aanvragen

Opleidingen op uw eigen locatie Tegenwoordig wordt er veel aandacht geschonken aan het scholen van uw personeel. Hierbij kan het gaan om initiële opleidingen, zoals het behalen van een Heftruckcertificaat, herhalingsopleidingen, zoals VCA Basis Herhaling, of nascholingsopleidingen in het kader van de Nascholing Code 95 voor beroepschauffeurs.

Voordelen incompany trainen

Veel van onze opleidingen kunnen bij u op locatie worden gegeven. Een groot voordeel van incompany trainen is dat u zelf bepaalt op welke locatie de opleiding wordt gegeven en dat de cursisten niet hoeven te reizen. Ook kan de cursusinhoud op maat worden gemaakt met het oog op de huidige- en toekomstige situatie van uw organisatie. Incompany opleiden kan al vanaf 1 persoon! Des te meer personeel u incompany wilt laten opleiden, des te lager de prijs per persoon wordt. In de meeste gevallen is een aantal van 3 personen al winstgevend voor beide partijen. Wilt u meer informatie of een offerte op maat aanvragen? Onze adviseurs adviseren u graag!


Incompany trainingen beroepsopleidingen Code 95

Meer informatie over onze Incompany trainingen

Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Informatie aanvragen